Tyre-Sealants BV ( importeur van OKO ) gaat samenwerking aan met Bohnenkamp-Benelux BV ( lid van de Bohnenkamp Groep )

Op 07 juli 2015

Bohnenkamp Benelux 300 dpi

Veel professionele transporteurs en agrariërs in België en Nederland kennen het product OKO van Tyre-Sealants BV uit Mierlo al. OKO Puncture Free Bandenvloeistof, een preventieve anti-lek vloeistof, voorkomt de meeste lekken – direct! OKO Puncture Free is een dikke vloeistof, ontworpen om het dure ongemak van lekke banden te voorkomen.

Patric van Pinxteren, directeur van Tyre-Sealants BV: “In de agrarische-, hoveniers-, bouw- , mining- en de transportbranche kan een ondernemer het zich gewoonweg niet veroorloven dat door een lekke band het werk tot stilstand komt. De klant wordt vaak te laat bediend, het ingeroosterde personeel kan niets doen, en vooral bij zware transportmiddelen betekent een lekke band een te vervangen band. Bij een normaal wegtransport kunnen kosten al snel oplopen tot boven de 1.500 Euro.”

Hoe goed het product OKO werkt, is inmiddels internationaal in meer dan 80 landen doorgedrongen.

Wij zijn blij met de nieuwe samenwerking.

Bohnenkamp-Benelux BV, onderdeel van de Bohnenkamp Groep, is de officiële importeur van BKT banden, banden voor industriële en agrarische toepassingen. Daarnaast ook importeur van Windpower truckbanden en leveren zij ook diverse producten voor wagenbouw, trailers en aanhangers. Door een netwerk van vestigingen in de Benelux, Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland en Slowakije komt OKO nu internationaal voor meer bedrijven beschikbaar. Agriband BV behartigt voor ons als nieuwe grossier de Benelux.

OKO Tyre Sealants bv

Patric van Pinxteren:

“Ook voor onze Nederlandse cliënten is het een plus dat ze nu in het grootste deel van Europa op service en ondersteuning kunnen rekenen”. 

Hoe werkt OKO in de praktijk?

OKO wordt in de band ingespoten, of in de binnenband via het ventiel voordat er sprake is van een lek. OKO blijft vloeibaar in de band en beschermt deze tegen lek raken in het loopvlakgedeelte van de band. Als er een lek plaatsvindt, drukt de lucht in de band OKO in het gat terwijl de band draait en OKO vormt meteen een sterk luchtdichte afdichting die het leeglopen van de band stopt. OKO dicht het gat terwijl u rijdt. De afdichting in het loopvlakgedeelte van de band is permanent. De afdichting is bovendien 1,6 keer sterker dan de normale gevulkaniseerde reparatie en zelfs 7 keer sterker dan een reparatie met een prop. OKO zorgt voor een beter behoud van bandenspanning waardoor men bespaart op bandenslijtage en brandstof. Daarnaast is het op waterbasis en is geheel milieuvriendelijk. En tast velg en band niet aan.

OKO was de uitvinder van effectieve preventieve anti-lek vloeistof in 1978. Dit is de thuisbasis van de enige echte anti-lek. Accepteer geen alternatief.

Meer informatie? Neem gerust contact op met Patric van Pinxteren, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 06-29986642, of kijk op onze website, www.tyre-sealants.nl